company Banner

Uw bestelling (vanaf 25€ géén transportkosten!)


Artikel Prijs excl. BTW BTW % Prijs incl. BTW Aantal Totaal
Transportkosten (variabel naargelang leveringsadres)         € 0,00
Algemeen Totaal         € 0,00
Gewicht bestelling         0,00

Uw bestelling is te zwaar!

Uw bestelling is blijkbaar te zwaar voor 1 pakket.  U kan 2 aparte bestellingen plaatsen, een bestelling mag maximum 31kg wegen, elke bestelling wordt qua gewicht berekend inclusief verpakkingsmateriaal en de verpakking van het product.  Indien u bij elke bestelling meer dan 25€ aankoopbedrag heeft, betaalt u geen transportkosten.

Gelieve contact op te nemen via mail info@dekoidokter.be voor levering van uw bestelling indien u vragen heeft hieromtrent of indien u problemen ondervindt bij het bestellen, uw mail wordt binnen 1 werkdag beantwoord.


 

 


Inloggen

Om een bestelling in onze webshop te kunnen plaatsen, dient u te beschikken over een account bij ons. Heeft u nog geen account, klik dan hierop op "Nog geen account?" Heeft u wel al een account, geef dan hieronder uw e-mailadres en wachtwoord op en klik vervolgens op "Aanmelden"

Nog geen account? | Wachtwoord vergeten?


Controle adresgegevens

Voor u verder gaat met bestellen willen we zeker zijn dat u alle gegevens correct ingegeven heeft, dit om er zeker van te zijn dat we uw bestelling vlot kunnen leveren. Gelieve de gegevens hieronder na te kijken en op "Bestellen" te klikken indien deze correct zijn, of op "Gegevens wijzigen" te klikken als ze niet correct zijn en u ze nog wil wijzigen.

Gegevens wijzigen
Bestellen

Malamix

Maalderstraat 31
2290 Vorselaar
België

Email: info@malamix.be
Tel: +32 (0)476 202591
Web: www.malamix.be

De Koidokter

Maalderstraat 31
2290 Vorselaar
België

Email: dekoidokter@gmail.com
Tel: +32 (0)476 202591
Web: www.dekoidokter.be